Dresy pro eEriness a nEophyte

Dovolte nám představit zcela novou kolekci, která byla vyrobena v rámci týmového ducha pro sportovně založený počítačový team. Hlavní devízou tohoto dresu je použitý kvalitní materiál a zcela moderní střih, který podtrhne vaší osobu a povznese ji o další příčku blíž k dokonalosti. Pokud si potrpíte na opravdu kvalitních produktech a patříte mezi lidi, kteří jsou při výběru triček a dalších částí oděvů pečlivý, tak přesuňte svou pozornost právě do této oblasti.

Jde o poctivou českou výrobu, takže se nemusíte obávat rychlo čínské výroby. Každé tričko prošlo důkladnou kontrolou a bylo vyrobeno s ohledem na maximální komfort a kvalitu. Moderní design, jehož si můžete na tričku povšimnout, vzešel z produkce již zmíněných počítačových týmů. eEriness a nEophyte. Předností tohoto oblečení je dlouhotrvající životnost potisků a zároveň i zachování barevnosti i po opakovaném vyprání. Dopřejte si konečně stylový kousek a obohaťte svůj šatník o moderní prvek z poslední doby.

 

S dresy značky trops-sport jsme nad míru spokojeni. Při výrobě dresů se aplikují jedny z nejmodrnějších technologií což ve finále vytváří jak kvalitu tak funkčnost dresu jako takového. Nesmím zapomenout také na materiály které jsou příjemné a srovnatelné s dresy světových značek např. ve fotbale a hokeji. Skvělá komunikace s vedením firmy kde vám výjdou vstříct i s tím nejmenším detailem a pomohou tak dosáhnout toho nejlepšího výsledku. Moc si vážíme toho že máme takto kvalitního a stabilního partnera v oblasti zakázkové výroby.”

 

Miroslav Tomáš
Head Manager
eEriness o.s.