TOP 5 hasičských zážitků – KPS

K dění kolem KPS se nám vyjádřil David Dopirák 

Shrnout ty nejlepší hasičské zážitky jako spolek Klub požárního sportu není úplně jednoduché. Přeci jen ty zážitky nejsou spojené s vítězstvími na závodech a prožitky jednotlivce, ale musíme je shrnout pro celou skupinu lidí. Přesto se pokusíme naší TOP pětku vypíchnout. Celou pětici spojuje jeden společný jmenovatel a to ÚSPĚCH.

 

  • TOP 1 Sociální sítě
  • TOP 2 Reakce lidí
  • TOP 3 Kolekce KPS
  • TOP 4 Mistrovství světa
  • TOP 5 Zahraničí

 

                Rozhodně sérii TOP 5 rozhovorů jen takto heslovitě neodbydeme a všechna TOP si na následujících řádcích obhájíme. Na KPS můžeme nyní narazit na Facebooku (přes 2300 sledujících), Instagramu (více než 700 lidí) a máme i vlastní YouTube kanál (169 odběratelů). Zájem na sociálních sítích nás rozhodně velmi příjemně překvapil a dodal nám elán do tvůrčí činnosti. Rozhodně to nepovažujeme za samozřejmost a čeká nás důležitý úkol naše diváky po prospané zimě nezklamat. Tímto bychom mohli shrnout první TOP, který přirozeně vyvolal TOP druhý. Reakce lidí byla naprosto úžasná. Zjistili jsme, že jsme vytvořili něco, co se lidem líbí, co je moderní, jednoduché, zábavné a zároveň informativní. Pokaždé, když nás někdo zastaví (a nebylo vás málo) a řekne nám, že se jim KPS líbí a podpoří naší myšlenku, utvrdíme se v tom, že to je správná cesta.  Dokonce necelý měsíc po zveřejnění naší stránky se o nás údajně zajímalo samotné Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy – tomu říkáme vplout do světa požárního sportu s grácií. Dosud nás nikdo žádnou negativní reakci osobně neoslovil, z čehož můžeme usoudit jedině to, že míříme správným směrem. Dostáváme se k dalšímu TOP a to kolekci KPS. Myšlenka potisku na trička a mikiny byla původně nevinná. Chtěli jsme prostě mít na sobě značku, na kterou jsme byli hrdí a která se nám líbila. Postupně se dostavili reakce takových nadšenců, jako jsme my sami, že by si lvíčka v rottce taky rádi připli na hruď.

            Ruku v ruce s vyšší poptávkou přišla od obchodu trops-sport.cz, který má nyní naší kolekci pod svými křídly, nabídka užší sponzorské spolupráce. A jako profíci ve svém oboru s námi po té obchod vytvořil tolik oblíbené kšiltovky, dámská trika a nově také placky. E-shop nám dokázal vytvořit prakticky ze dne na den kolekci brýlí, se kterou se přesuneme na TOP 4 a to je mistrovství světa v Ostravě. Tady jsme teprve pocítili, jakou díru do světa jsme udělali. KPS jsme viděli a slyšeli opravdu na každém rohu, po nálepkách s naším logem se jen zaprášilo a smršť, jaká se strhla s brýlemi, byla ohromující. Brýle na sobě měla i taková jména jako Kalinin (ruský trenér), Sidorenko, Vagner nebo Chendakova. A do toho nám právě vstupuje i pátý TOP. Získali jsme své příznivce i v zahraničí. Svá videa nám poslali ke zveřejnění Rumuni i Němci. Slovenští kolegové dokonce naše logo v pozměněné verzi použili pro Slovenskú ligu v šesťdesiatkach. Uznáte jistě sami, že pro nás byl minulý rok rozhodně TOP a nezbývá, než se neustálé překonávat, zvětšovat se a bavit víc a víc lidí.

                A na závěr malé popíchnutí. Naším záměrem je být sjednocení a neustále propagovat požární sport. Rádi bychom, aby lidé měli chuť vytvářet nová zábavná, zajímavá videa, fotky, články. Členem KPS jsi myšlenkou, ne průkazkou. Neváhejte nás kdykoliv kontaktovat a buďte naší aktivní součástí. Víc lidí, víc zábavy! Ať žije požární sport! KPS!

Produkty KPS můžete objednat zde: KPS