POZOR: VYRÁBÍME - BALÍME - ODESÍLÁME - DORUČUJEME = JSME PLNĚ V PROVOZU.

Hodnocení obchodu

5,0 4583 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4464x
4
81x
3
25x
2
7x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
R Avatar autora Ruda | 25.1.2021
Doporučuji zakoupení tohoto výrobku. Obdrželi jsme ve velice krátkém dodacím termínu, a zboží je perfektní.
SE Avatar autora Stanislava Exelová | 24.1.2021
Velká spokojenost.
Y Avatar autora Yvetta | 23.1.2021
Objednala jsem podruhé, oblečení (dresy) s potiskem a opět velká spokojenost, jak za rychlost doručení (před Vánoci:), tak kvalita je o.k. :))
Avatar autora | 22.1.2021
I Avatar autora iveta | 22.1.2021
J Avatar autora Jirí | 22.1.2021
Som spokojný s doručením aj s kvalitou, obchod doporučujem .
T Avatar autora Tomas | 22.1.2021
Avatar autora | 21.1.2021
MC Avatar autora Miroslav Chudoba | 20.1.2021
Velmi spokojen s doručením a cenami
Avatar autora | 20.1.2021
R Avatar autora Renata Š. | 20.1.2021
L Avatar autora Lenka | 20.1.2021
Jsem velmi spokojená jak s dodáním, tak i s kvalitou věcí. Doporučuji
Avatar autora | 20.1.2021
Avatar autora | 19.1.2021
VH Avatar autora Vladimír Karel Hosinger | 18.1.2021
Avatar autora | 18.1.2021
E Avatar autora Eva | 18.1.2021
Přes prvotní nesrovnalosti v objednávce mohu jen a jen doporučit. Okamžité reakce na emaily, následně rychlé dodání. Vše v pořádku.
V Avatar autora Veronika | 18.1.2021
Avatar autora Kateřina Šlaufová | 17.1.2021
Rychlé dodání, perfektní zboží
R Avatar autora Robert | 17.1.2021
????????????

Stránka 1 z 230 , položek celkem: 4583

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.