POZOR: VYRÁBÍME - BALÍME - ODESÍLÁME - DORUČUJEME = JSME PLNĚ V PROVOZU.

Hodnocení obchodu

5,0 4977 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4846x
4
92x
3
25x
2
7x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
A Avatar autora Alena | 29.7.2021
Už nikdy víc, telefon na okrasu, komunikace že strany obchodu nulová. Sice nejlevnější ale NEJHORŠÍ
JK Avatar autora Jitka Kuželová | 27.7.2021
Objednala jsem si žlutozelený dres s černými pásky a s nápisem Vaclík, jak ukazuje obrázek. Tudíž jsem k němu objednala černé kalhoty a černé ponožky. Do poznámky jsem uvedla, že bych prosila, pokud je to možné o co nejkratší zaslání. O den později jsem objednala jiný červený dres. Červený dres, ač jsem o jeho dřívější zaslání nežádala, mi byl doručen o 2 dny dříve než prvně objednaný dres, který obsahoval sice černé kalhoty a černé ponožky, ale místo žlutozeleného dresu byl zaslán červenomodrý. Kombinace, která dohromady moc nejde. :-( Několik pokusů o telefonní spojení bylo marných, nikdo telefon nezvedl.
VM Avatar autora Vodrážková Martina | 27.7.2021
Rychlá expedice. Naprostá spokojenost. V neděli večer jsem objednala a v úterý měla doma. Děkuji????????????
Avatar autora | 26.7.2021
Rychlí, ochotní. Pokud se stalo, že zrovna neměli na skladě, rychlá a příjemná komunikace. Nebyl problém. Zboží navíc potom přišlo výrazně dřív, než mi bylo oznámeno. Velmi doporučuji. S velikostmi nebyl problém.
Avatar autora | 25.7.2021
vše ok
B Avatar autora Blanka | 23.7.2021
Ráno jsem objednala, večer přišla zpráva, že je zboží na cestě. Vřele doporučuji.
SK Avatar autora Simona Kadlcikova | 23.7.2021
super vyhodna koupe splnilo ucel akorat velikost jsem objednala pro kazdeho o 1velikost vetsi a sedelo vsech perfektne rychla expedice doporucuji
Avatar autora | 22.7.2021
Avatar autora | 22.7.2021
Avatar autora | 21.7.2021
Avatar autora | 20.7.2021
Avatar autora | 19.7.2021
Avatar autora | 19.7.2021
Avatar autora | 19.7.2021
Avatar autora | 18.7.2021
Avatar autora Jiří Čapek | 18.7.2021
Avatar autora | 18.7.2021
K Avatar autora Kukuczka | 18.7.2021
K Avatar autora Kateřina | 18.7.2021
Avatar autora | 18.7.2021

Stránka 1 z 249 , položek celkem: 4977

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.